Achtergrondafbeelding

Blogs Toost aan Tafel nu ook als podcast te beluisteren

Podcast blogs Toost aan Tafel (cover)
Leestijd: 2 minuten

Terwijl de ene podcast nog maar amper is gelanceerd, is het alweer tijd voor de volgende podcast! Dat wil zeggen: ik heb de smaak zo te pakken dat ik heb besloten om een aantal van mijn favoriete blogs van Toost aan Tafel ook als podcast in te spreken. Ideaal voor als je niet van lezen houdt, informatie beter opslaat als je luistert of simpelweg meer fan bent van podcasts.

Podcasts zijn natuurlijk een heerlijke manier om tijdens je wandeling of autorit toch inspiratie op te doen. En dan niet alleen van automobilisten die al file rijdend hun neus aan het leeg eten zijn 😉 Zelf zit ik de laatste tijd niet meer zo vaak in de auto, dus luister ik graag wat kortere podcasts. Dat bracht mij op het idee om mijn blogs ook als podcast in te spreken.

Blog-podcasts

Korte, duidelijke podcasts rondom één specifiek onderwerp die je kunt beluisteren als je op de fiets naar je werk zit, wanneer je de hond uitlaat of tijdens het koken bijvoorbeeld. Om te beginnen heb ik tien van mijn en jullie favoriete blogs geselecteerd, zoals mijn 5 tips om aan de slag te gaan met jouw PR, inspiratie voor inhakers en waarom je als wijnbedrijf moet bloggen.

Je kunt de podcasts via de blogs luisteren of via deze speciale pagina, waar elke nieuwe podcast automatisch verschijnt. Het enige nadeel aan het platform is dat je niet heel handig kan terugspoelen wanneer je op je telefoon luistert: daarvoor moet je de telefoon even locken en video de mediaspeler voor- of achteruit spoelen.

E-book als podcast

Omdat ik met de opnames van Wijn van Nu en deze blog-podcasts de smaak dus flink te pakken heb gekregen, heb ik nu ook mijn e-book als podcastversie beschikbaar gesteld. In minder dan een half uur neem ik je mee in de wereld van storytelling: waarom moet jij als wijnbedrijf vandaag nog beginnen met storytelling en hoe pak je dat aan? Heb je het e-book al eens gedownload en wil je toch de podcastversie beluisteren of downloaden? Laat het mij weten per mail, dan stuur ik hem aan je door.

Manon de Boer

manon@toostaantafel.nl

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.