Contentbox voor wijnprofessionals

Leer hoe jij jouw teksten en content naar een hoger niveau tilt”

Creëer een krachtig wijnmerk met de Contentbox

Wil je af van het knagende gevoel dat je ‘nog iets moet met social media’ en uren zit te broeden op content? Je denkt zoveel na over wat je gaat schrijven dat er niets uit je handen komt. Maar je weet ook dat jij er meer dan ooit klaar voor bent om dit jaar aan jouw wijnmerk te bouwen. Dus hoe pak je dat aan? 

Met de Contentbox voor Wijnprofessionals heb je wekelijks nieuwe inspiratie en ontvang je alle tools die je nodig hebt om een nog krachtiger wijnmerk te creëren.

Herken jij dit?

Zet dan vandaag de eerste stap!

Ontdek hoe jij succes oogst met jouw content. De contentbox (€39,95) is een compleet pakket waarmee jij recht op je doel afgaat: zichtbaar zijn en naamsbekendheid opbouwen. Deze box is speciaal voor wijnprofessionals en is gevuld met een contentkalender, dé wijn-inhaakkalender voor 2022 en het Oogstplan, een document vol tips en informatie om de vruchten te plukken van je content. En als dikke vette bonus krijg je toegang tot de online masterclass ‘Succes oogsten met jouw content’ t.w.v. 25 euro. 
De masterclaas staat gepland op dinsdag 25 januari om 10.00 uur en donderdag 27 januari om 20.00 uur.

Het resultaat

Bestel de box vóór 24 januari en ontvang 25% korting!

Over Toost aan Tafel

Bij wijnmarketing draait het voor mij altijd om één ding: het vertellen van een puur verhaal. Een verhaal dat raakt en dat jou en je klanten met elkaar verbindt. Met mijn kennis help ik je om jouw wijnbedrijf naar een hoger niveau te tillen en een wijnmerk te bouwen dat staat als een wijnhuis.

Manon (Toost aan Tafel)