Diensten van Toost aan Tafel

Laat jouw wijnbedrijf groeien en bloeien met de Méthode Toost

Méthode Toost
Haal het beste uit jouw verhaal en jouw wijnbedrijf. Met de Méthode Toost duik je de diepte in en bouw je een wijnmerk op dat staat als een huis. Ben jij klaar om te groeien en bloeien?
MEER INFORMATIE
Basis Brut
Je wilt unieke, pakkende content maken, maar weet niet waar je moet beginnen. De proefnotitie Basis Brut omschrijft de verbeterpunten van jouw wijnbedrijf.
MEER INFORMATIE
De Smaakmaker
Jij bent de Smaakmaker, dus jij staat centraal. Ontdek wat jouw échte, pure verhaal is. Met de Smaakmaker leg je een stevige basis om meer naamsbekendheid te krijgen.
MEER INFORMATIE
Grand Cru content
Geen tijd of energie om zelf te schrijven? Met Grand Cru Content heb je altijd smaakmakende teksten, foodtastische foto’s en verleidende video’s voor verbinding met jouw klanten.
MEER INFORMATIE
Spreker & trainingen
Hoe raak je mensen vanuit verbinding en met storytelling? Hoe maak je van wijn een beleving? Als spreker en trainer help ik je om op een andere manier naar jouw wijnverhaal te kijken.
MEER INFORMATIE

Over Manon & Toost aan Tafel

Toost aan Tafel staat voor écht jezelf kunnen zijn. Voor een warm, feestelijk gevoel. Maar vooral voor jouw wijnverhaal. Bij wijnmarketing draait het voor mij altijd om één ding: het vertellen van een puur verhaal. Een verhaal dat raakt en dat jou en je klanten met elkaar verbindt. 

Jaren geleden ben ook ik besmet met het wijnvirus. Het werk van de wijnboer, de smaken in het glas, de beleving van wijn en alle herinneringen… ik hou ervan. Die liefde heb ik gecombineerd met mijn journalistieke kennis en ervaring om verhalen te vertellen. Et voilà: Toost aan Tafel is geboren. Ik help je om jouw wijnbedrijf nóg beter te leren kennen en een wijnmerk te bouwen dat staat als een wijnhuis.

Samen aan tafel gaan om te sparren over je bedrijf? Stuur me een mail, dan prikken we snel jouw Toost-tijd.

Volg mij ook op:

Wijnmarketing specialist Manon de Boer (Toost aan Tafel)