De Smaakmaker

Jij bent de Smaakmaker, dus jij staat centraal. Samen komen we erachter wat jouw échte, pure verhaal is. De basis voor jouw storytelling.

Maak verbinding vanuit jouw pure verhaal

Mensen zijn net als druiven, elk met een eigen karakter en verhaal. Bij wijn halen we het beste in de druif naar boven voor een waanzinnige cuvée. Dat wil je als smaakmaker ook creëren met jouw wijnmerk. Mensen moeten er geen genoeg van krijgen. Daarom moet jouw verhaal raken.

Uit onderzoek blijkt dat we meer dan 95% van de tijd iets kopen uit een impuls, gevoel of emotie. Een product verkoopt zich niet vanzelf, dus moet je jouw pure verhaal consistent blijven vertellen om verbinding te maken met mensen en gezien én geproefd te worden.

Hoe pak je dat aan?

Met De Smaakmaker. En beste wijnprofessional, jij bent de Smaakmaker. Omdat ik met een andere focus naar jou en je bedrijf kijk, leg ik andere accenten voor de branding van jouw merk. Ik zoek de verbinding met wie jij echt bent.

De Smaakmaker is de tweede stap in de Méthode Toost. Samen met de Basis Brut vormt hij het uitgangspunt voor de filtratie.

PRIJSINFORMATIE
De Smaakmaker | Toost aan Tafel

Persoonlijk gesprek

Een persoonlijk diepte-interview waarbij ik je je alles vraag over jouw bedrijf, wie je bent en waarom je ooit bent begonnen in de wijnwereld.

Met de voeten in de klei

Ik wil zien hoe je werkt, wat je filosofie is en wat jouw aanpak is. Letterlijk de sfeer proeven, een kijkje nemen in de wijnkelder en een dag meedraaien.

Anderen over jou

In een (telefonisch) gesprek met een aantal mensen die dicht bij jou staan en jouw bedrijf goed kennen, kom ik erachter hoe zij tegen jouw verhaal aankijken.

De Blauwdruk van De Smaakmaker

De Smaakmaker | Toost aan Tafel

Na ons persoonlijke gesprek, het moment waarop we samen de handen uit de mouwen steken én mijn gesprekken met jouw collega, vriend of familielid, is het tijd voor de Blauwdruk. Het pure verhaal van jou als De Smaakmaker.

In de vorm van een uitgebreid interview, dat je bijvoorbeeld op je website publiceert of deelt met media, en een overzicht van de unieke kenmerken uit jouw verhaal. Gecombineerd met de Basis Brut is dit een mooi uitgangspunt om verder aan jouw bedrijf te bouwen.

Prijs Blauwdruk van De Smaakmaker:

€ 1397

prijs excl. btw

Aanvragen

Over Manon & Toost aan Tafel

Toost aan Tafel = Manon de Boer! Ik ben jaren geleden besmet met het wijnvirus (toen we corona nog niet kenden). Het harde werken van de wijnboer, de smaken in een glas, de verhalen en beleving als je wijn proeft… Ik hou ervan. Vanuit deze liefde en kennis als journalist en contentmaker is Toost aan Tafel geboren.

Als storyteller en contentspecialist draait het voor mij allemaal om het vertellen van pure verhalen. Verhalen die raken en die mensen met elkaar verbinden. Combineer dat met een flinke portie mensenkennis, de nieuwsgierigheid om altijd te weten wat mensen nou écht drijft en je hebt het recept voor een bruisende contentmaker. Ik zorg dat jij jouw bedrijf leert kennen en profileren op een manier die je nog niet voor mogelijk zag.

Volg mij ook op:

                       

Manon de Boer | Toost aan Tafel

Aanvragen

Wat leuk dat je een blauwdruk wilt van wie jij bent als De Smaakmaker. Laten we daar alvast op toosten, want het betekent dat jij met jouw ambities aan de slag wilt en klaar bent om te groeien met jouw wijnonderneming! Vul onderstaand formulier in om jouw aanvraag door te geven.

    Wat wil je aanvragen?*

    *verplicht