Spreker

Waarom is storytelling onmisbaar voor wijnmerken en hoe pas je het toe? Als spreker deel ik vol passie mijn kennis hierover met wijnmakers.

Hoe raak je mensen met jouw pure verhaal?

Om te verkopen is er meer nodig dan een product en een etalage. Je hebt een plan nodig en vooral een verhaal dat zorgt dat niet alleen toevallig passanten bij jou aankloppen. Door jouw pure verhaal te vertellen maak je verbinding met jouw klanten.

Een puur verhaal zit vol persoonlijke anekdotes en karakter waardoor het aanspreekt, mensen raakt en deuren opent. Er ontstaan nieuwe gesprekken met een diepere laag. Doordat mensen een connectie met jou maken, schep je vertrouwen.

Als spreker leg ik uit wat een verhaal puur maakt, hoe je zorgt dat de kwaliteit van jouw verhaal en de kwaliteit van jouw wijn van hetzelfde niveau worden en hoe het mekaar versterkt.

Informatie aanvragen
Manon de Boer | Toost aan Tafel | Diensten en spreker

Presentaties

Lezingen

Webinars

Podcasts

Contentspecialist & spreker Manon de Boer | Toost aan Tafel

Praktisch

    Een sprankelende contentspecialist die de wijnwereld wat mousserender maakt
    Praktische voorbeelden om het onderwerp begrijpelijk en herkenbaar te maken
    Interactie en de nodige dosis humor
    Een live Q&A

Tarief spreker

Ik ben in te huren vanaf €500 per sprekersklus. Benieuwd hoe ik jouw event invul? Vraag meer informatie aan via onderstaand contactformulier.

Over Manon & Toost aan Tafel

Toost aan Tafel = Manon de Boer! Ik ben jaren geleden besmet met het wijnvirus (toen we corona nog niet kenden). Het harde werken van de wijnboer, de smaken in een glas, de verhalen en beleving als je wijn proeft… Ik hou ervan. Vanuit deze liefde en kennis als journalist en contentmaker is Toost aan Tafel geboren.

Als storyteller en contentspecialist draait het voor mij allemaal om het vertellen van pure verhalen. Verhalen die raken en die mensen met elkaar verbinden. Combineer dat met een flinke portie mensenkennis, de nieuwsgierigheid om altijd te weten wat mensen nou écht drijft en je hebt het recept voor een bruisende contentmaker. Ik zorg dat jij jouw bedrijf leert kennen en profileren op een manier die je nog niet voor mogelijk zag.

Volg mij ook op:

                       

Manon de Boer | Toost aan Tafel

Informatie aanvragen

Ben jij op zoek naar dé contentspecialist die op jouw evenement of voor jouw klanten meer vertelt over pure verhalen en branding? Huur mij dan in als spreker.

    *verplicht