Achtergrondafbeelding

Disclaimer

Gewijzigd op 8 april 2020
Copyright

De content op deze website, dus alle foto’s, video’s en teksten, zijn in de basis eigendom van Toost aan Tafel, onderdeel van Manon Media Productions (KvK: 64191230). Zonder toestemming vooraf mag je deze informatie niet zomaar overnemen en/of dupliceren. Tevens rust er auteursrecht op de content. Heb je vragen of wil je een (deel van een) artikel of foto overnemen? Stuur mij dan een mail voor toestemming.

Privacyverklaring

Omdat jouw privacy een groot goed is, ga ik vertrouwelijk en bovenal zorgvuldig om met persoonlijke gegevens. In deze privacyverklaring lees je wat ik bij Toost aan Tafel doe met de door jou verstrekte informatie. Dat gaat om gegevens die ik verwerk omdat je gebruik maakt van mijn diensten en/of gegevens die je zelf hebt verstrekt.

Voor vragen over de bescherming van je persoonsgegevens, over je rechten, of klachten hierover kun je via deze link contact opnemen met Manon de Boer. Extra informatie over privacy is te vinden op de website van Autoriteit Persoonsgegevens.

Download privacyverklaring
Samenwerkingen

Zo af en toe werk ik vanuit Toost aan Tafel ook met verschillende merken of wijnhuizen samen voor een blog. Heb je zelf interesse om een samenwerking met aan te gaan? Bekijk dan mijn mediakit voor meer informatie. Of kijk bij mijn diensten wat ik verder voor jou kan betekenen. Mocht je kiezen voor een gesponsorde blog of andere soort samenwerking, houd er dan rekening mee dat ik dit altijd duidelijk vermeld in verband met de reclamecode.

Voor Toost aan Tafel ga ik enkel samenwerkingen aan met bedrijven of merken die aansluiten bij mijn doelgroep, persoonlijkheid en visie op de wijn- en foodwereld. Alles waar ik over schrijf, sta ik voor de volle 100 procent achter.

Download mediakit
Affiliate

Een van de manieren waarmee ik (een beetje) geld verdien met Toost aan Tafel zijn affiliatelinks, bijvoorbeeld van bol.com, Wijnvoordeel of HEMA. Het kan dus zijn dat ik in een blog of advertentie doorverwijs naar een pagina waar je direct een wijn, boek of ander product kan kopen. Wanneer je op deze link hebt geklikt en iets koopt, ontvang ik een klein percentage over jouw aankoop. Het is belangrijk om te weten dat jij hier niets extra’s voor betaalt. Het is in feite een afspraak tussen mij en de partij waar jij iets koopt.

Ik zorg er altijd voor dat ik alleen linkjes plaats naar producten waar ik echt enthousiast over ben. Het laatste wat ik wil is jou iets aansmeren terwijl ik er zelf niet eens positief over ben! Als er een affiliatelink in een artikel staat, vermeld ik dat altijd onderaan de betreffende blog.

Aansprakelijkheid en betrouwbaarheid

Voor elke blog ga ik zorgvuldig te werk. Als journalist check ik altijd mijn bronnen. Toch kan het voorkomen dat er foute informatie in mijn artikelen staat, hiervoor wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Zodra een eventuele fout wordt opgemerkt, haal ik deze zo snel mogelijk uit het artikel. Toost aan Tafel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor misbruik van artikelen en informatie die via internet worden verzonden of de informatie die (in)direct aan deze website is gekoppeld.

Vragen

Heb je vragen over deze website of Toost aan Tafel? Of wil je gewoon een leuk berichtje sturen? Stuur dan een mail naar manon [at] toostaantafel.nl.