Disclaimer

Disclaimer Toost aan Tafel

8 april 2020, Tilburg  

Copyright 
De content op deze website, dus alle foto’s, video’s en teksten, zijn in de basis eigendom van Toost aan Tafel,  onderdeel van Manon Media Productions (KvK: 64191230). Zonder toestemming vooraf mag je deze  informatie niet zomaar overnemen en/of dupliceren. Tevens rust er auteursrecht op de content. Heb je vragen  of wil je een (deel van een) artikel of foto overnemen? Stuur mij dan een mail voor toestemming. 

Privacyverklaring 
Omdat jouw privacy een groot goed is, ga ik vertrouwelijk en bovenal zorgvuldig om met persoonlijke  gegevens. In deze privacyverklaring lees je wat ik bij Toost aan Tafel doe met de door jou verstrekte  informatie. Dat gaat om gegevens die ik verwerk omdat je gebruik maakt van mijn diensten en/of gegevens die  je zelf hebt verstrekt. 

Voor vragen over de bescherming van je persoonsgegevens, over je rechten, of klachten hierover kun je via  deze link contact opnemen met Manon de Boer. Extra informatie over privacy is te vinden op de website van  Autoriteit Persoonsgegevens. 

Samenwerkingen 
Regelmatig werk ik vanuit Toost aan Tafel samen met verschillende merken of wijnhuizen. Heb je zelf  interesse om een samenwerking met mij aan te gaan? Bekijk dan alle mogelijkheden. Je kunt ook altijd mijn  mediakit downloaden om meer over mijn website en cijfers te weten te komen. Mocht je kiezen voor een  gesponsorde blog of andere soort samenwerking, houd er dan rekening mee dat ik dit altijd duidelijk vermeld  in verband met de reclamecode. Voor Toost aan Tafel ga ik enkel samenwerkingen aan met bedrijven of  merken die aansluiten bij mijn doelgroep, persoonlijkheid en visie op de wijn- en foodwereld. Alles waar ik over  schrijf, sta ik voor de volle 100 procent achter. 

Affiliate 
Een van de manieren waarmee ik (een beetje) geld verdien met Toost aan Tafel zijn affiliatelinks, bijvoorbeeld  van bol.com, Wijnvoordeel of HEMA. Het kan dus zijn dat ik in een blog of advertentie doorverwijs naar een  pagina waar je direct een wijn, boek of ander product kan kopen. Wanneer je op deze link hebt geklikt en iets  koopt, ontvang ik een klein percentage over jouw aankoop. Het is belangrijk om te weten dat jij hier niets  extra’s voor betaald. Het is in feite een afspraak tussen mij en de partij waar jij iets koopt. 

Ik zorg er altijd voor dat ik alleen linkjes plaats naar producten waar ik echt enthousiast over ben. Het laatste  wat ik wil is jou iets aansmeren terwijl ik er zelf niet eens positief over ben! Als er een affiliatelink in een artikel  staat, vermeld ik dat altijd onderaan de betreffende blog. 

Aansprakelijkheid en betrouwbaarheid 
Voor elke blog ga ik zorgvuldig te werk. Als journalist check ik altijd mijn bronnen. Toch kan het voorkomen dat  er foute informatie in mijn artikelen staat, hiervoor wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Zodra een  eventuele fout wordt opgemerkt, haal ik deze zo snel mogelijk uit het artikel. Toost aan Tafel kan niet 

aansprakelijk worden gesteld voor misbruik van artikelen en informatie die via internet worden verzonden of de  informatie die (in)direct aan deze website is gekoppeld. 

Vragen 
Heb je vragen over deze website of Toost aan Tafel? Of wil je gewoon een leuk berichtje sturen? Stuur dan  een mail naar manon [at] toostaantafel.nl.