Méthode Toost

Maak van je wijnbedrijf een krachtig en puur merk

Geef smaak en karakter aan jouw wijnbedrijf

Wil jij je echt onderscheiden met jouw verhaal, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met de Méthode Toost help ik je de Grand Cru van de wijnprofessionals te worden. Helaas is er nog veel van hetzelfde in de wijnwereld. Mag ik het bulk noemen? Een grote grijze massa van wijnkenners die op elkaar lijken. Er zijn maar een paar wijnprofessionals die zich écht durven te onderscheiden. Die hun kop boven de wijngaard uitsteken en durven te staan voor hun wijnverhaal.

Dit gaat er mis:

Mensen kopen van mensen, niet van logo’s. Ze zoeken verbinding en herkenning in een verhaal. Waarom is dat zo belangrijk voor jouw wijnmerk? Je wilt dat mensen jouw wijn kopen. Dat ze bij jou een proeverij boeken.

Onderscheid je en word een echte bestseller. Geen idee waar je moet beginnen? Met de 6 stappen van de Méthode Toost word je de Grand Cru van de wijnprofessionals.

Nederlandse wijn van Apostelhoeve
Manon (Toost aan Tafel)

Over de Méthode Toost

De Méthode Toost is een uniek 6-stappenplan waarbij we samen op een nieuwe manier naar jouw bedrijf kijken en jouw branding precies kloppend maken. Bouw een herkenbaar, sterk merkverhaal waarmee jij jezelf en je bedrijf laat zien. Het resultaat? Jouw doelgroep voelt zich verbonden met jouw merk.

Ben jij er klaar voor om te groeien en je bedrijf smaak en karakter te geven? Plan dan gratis Toost-tijd (telefonische afspraak) in en ontdek wat jij met de Méthode Toost kan bereiken.

De 6 stappen uit de Méthode Toost

Geeft karakter & smaak aan jouw bedrijf

Basis Brut (Toost aan Tafel)
De Smaakmaker van Toost aan Tafel
3.
Filtratie | Wat zijn de verbeterpunten?
De manier waarop jouw verhaal wordt verteld, moet precies zijn zoals jij bent en passen bij wat je doet. Tijdens de filtratie blenden bekijken we hoe jouw verhaal sterker kan en hoe het een kloppend geheel wordt.
Wijnvaten in Chablis
Achtergrond druiven (Toost aan Tafel)
4.
Dosage | Hoe bereik je jouw fans?
Stel, je staat op een verjaardag en iemand begint uit het niets te praten. Niemand die luistert. Zo werkt het ook met jouw klanten. Je moet precies weten tegen wie je het hebt, om ze persoonlijk aan te spreken met jouw content. We gaan op wijnreis: wie zijn jouw fans?
Grand Cru Content
Wijngaarden in Chablis

Aan de slag met de Méthode Toost?

Plan dan gratis Toost-tijd (telefonische afspraak) en ontdek waar jouw kansen liggen en hoe de Méthode Toost jou daarbij helpt.

Het traject van Méthode Toost duurt minimaal drie maanden en is afgestemd op jouw bedrijf en mogelijkheden.

Anderen over samenwerken met Toost aan Tafel:

5/5

Over Manon & Toost aan Tafel

Toost aan Tafel staat voor écht jezelf kunnen zijn. Voor een warm, feestelijk gevoel. Maar vooral voor jouw wijnverhaal. Bij wijnmarketing draait het voor mij altijd om één ding: het vertellen van een puur verhaal. Een verhaal dat raakt en dat jou en je klanten met elkaar verbindt. 

Jaren geleden ben ook ik besmet met het wijnvirus. Het werk van de wijnboer, de smaken in het glas, de beleving van wijn en alle herinneringen… ik hou ervan. Die liefde heb ik gecombineerd met mijn journalistieke kennis en ervaring om verhalen te vertellen. Et voilà: Toost aan Tafel is geboren. Ik help je om jouw wijnbedrijf nóg beter te leren kennen en een wijnmerk te bouwen dat staat als een wijnhuis.

Samen aan tafel gaan om te sparren over je bedrijf? Stuur me een mail, dan prikken we snel jouw Toost-tijd.

Volg mij ook op: