Over Toost aan Tafel: proosten op het leven | Toost aan Tafel
fade
81
page-template-default,page,page-id-81,eltd-core-1.3.1,eltd-core-1.2.1,search and go child theme (tilburg toost)-child-ver-1.0.0,search and go-ver-2.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-ajax,eltd-blog-installed,eltd-top-bar-enabled,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
Achtergrondafbeelding

Proosten op het leven met Toost aan Tafel

Wijn, eten, reizen… je kunt mij er allemaal voor wakker maken. Het liefst ben ik er dag en nacht mee bezig. Toost aan Tafel is het platform waar ik al mijn verhalen over wijn, gastronomie en horeca met jou deel en mijn kennis over wijn deel via bubbel- en wijnproeverijen.

Het idee voor dit blog is ontstaan op een kladpapiertje in de Zuid-Spaanse bergen en begint onder de naam Tilburg TOOST, gericht op de horeca in Tilburg. Al snel kom ik erachter dat Tilburg te klein is voor mijn verhalen. Ik wilde over veel meer schrijven! Waar komt ons eten vandaan? Wie zijn de boeren achter de wijnen die we drinken? Welke restaurants zijn nou écht een bezoek waard?

Mijn liefde voor horeca, wijn en eten heeft ervoor gezorgd dat Tilburg TOOST veranderd is in Toost aan Tafel. De basis is wijn, want na mijn WSET2-wijnopleiding ben ik dat alleen maar leuker gaan vinden.

Verhalen

Door mijn freelance werk als journalist en contentmaker ben ik dagelijks bezig met storytelling. Verhalen vertellen die raken, die verbinden en zorgen voor zichtbaarheid. Ik werkte voor verschillende dagbladen, schrijf voor horecabedrijven en heb video’s gemaakt voor bijvoorbeeld een wijnimporteur.

Beleving

Met Toost aan Tafel wil ik je vooral laten ervaren hoe mooi wijn en eten is. Kennis, informatie en verhalen delen. Eten en drinken verbindt mensen en het verhaal erachter zorgt ervoor dat een product nog meer gaat leven. De beleving, de smaakexplosies, je eigen fantasie, het heeft iets magisch.

Daarneem neem ik neem je mee. Van boer tot bord en van chef-kok tot sommelier. Ik deel mijn kennis, de verhalen en inspiratie van anderen en hoop vooral jouw smaakpapillen te prikkelen om zelf nog meer te proeven. Laten we toosten op het leven en genieten van elk moment!

Liefs, Manon de Boer

Heb je vragen of tips, stel ze gerust! Mailen kan naar manon[at]toostaantafel.nl.