Over Toost aan Tafel | Toost aan Tafel
fade
81
page-template-default,page,page-id-81,eltd-core-1.3.1,eltd-core-1.2.1,eltd-overlapping-content-enabled,search and go child theme (tilburg toost)-child-ver-1.0.0,search and go-ver-2.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-ajax,eltd-blog-installed,eltd-top-bar-enabled,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Achtergrondafbeelding

Proosten op het leven met Toost aan Tafel

Wijn, eten, reizen… je kunt mij er allemaal voor wakker maken. Het liefst ben ik er dag en nacht mee bezig. Al jaren droom ik van een eigen platform waar ik verhalen en informatie over wijn, gastronomie en horeca kan delen. In mijn onderbuik voelde ik het: 2018 is mijn jaar. Na een perslunch in Helmond en ‘werkvakantie’ met andere onderneemsters in Norg is het allemaal in een stroomversnelling gekomen. Toost aan Tafel is een feit.

Kriebels

De ideeën voor dit blog kwamen jaren geleden al op een kladpapiertje te staan tijdens een vakantie in de Zuid-Spaanse bergen. Waar ik toen vooral op de Tilburgse horeca wilde focussen (ik kom uit die stad), werden mijn plannen almaar groter. Tilburg TOOST ontstond en was een tijdje booming, maar ik kreeg te veel betaalde opdrachten om het vol te houden.

Maar de kriebels die ik had om alleen nog maar met eten, drinken en horeca aan de slag te gaan bleven. Door mijn vriend groeide de liefde voor wijn en inmiddels weet ik dat dat mijn basis is. Wijn. En alles dat bij de wereld van wijn komt kijken. En ja, daar horen ook horeca, eten en reizen bij.

Horeca

Die drie onderwerpen vormen de rode draad in mijn leven. Naast mijn studie heb ik altijd in de horeca gewerkt – van café tot sterrenrestaurant en van hotel tot brasserie – en als freelance journalist heb ik een tijdje restaurantrecensies geschreven.

Nu is het tijd voor mijn dromen: mijn kennis, passie en liefde voor wijn, eten, drinken en horeca aan jou overdragen. Wat je kunt verwachten? Wijnblogs, foodblogs, vlogs en nog veel meer. Ik heb veel plannen waarmee je straks zelf kunt ervaren hoe mooi wijn en eten zijn. Nog mooier dan je stiekem al wist.

Liefs, Manon de Boer

Heb je vragen of tips, stel ze gerust! Mailen kan naar manon[at]toostaantafel.nl.

Manon de Boer - Toost aan Tafel