Achtergrondafbeelding

Samenwerken?

Dat kan! Ik ben als contentmaker continu bezig met allerlei manieren om verhalen te vertellen. Of dat nou middels foto’s, video’s of blogs is, alles draait om het verhaal. Wil je met Toost aan Tafel samenwerken? Lees dan snel verder of neem per mail contact op en laat me weten wat je in gedachten hebt.

(Gast)blog

Mijn blogs vormen natuurlijk de kern van Toost aan Tafel. Ik duik met liefde en plezier in het verhaal achter jouw merk of restaurant. Storytelling staat daarbij centraal, in beeld én in tekst. Wat wil jij vertellen? Laat het me weten en ik zorg voor een mooie publicatie. Ook mogelijk als gastblog op jouw website.

• Restaurant Zuyd in Breda 10 jaar: een jubileummenu vol topgerechten
• Nacht van de Wijn: pinot noir is Populairste Druif
• Culiair Sky Dining: uniek restaurant in een luchtballon

Perstrip of -event

Verhalen gaan pas écht leven als je ze met eigen ogen ziet. Daarvoor zijn perstrips en persevents ideaal om jouw verhaal direct over te brengen. Wat ik zie, proef, ruik en hoor vertaal ik naar blogs en foto’s die lezers meenemen op reis. Zullen we samenwerken?

• Eerste Late Harvest bij de Apostelhoeve door warm 2018
• Alma in Oisterwijk: bodega en finedining onder één dak

Vlog of take-over

I love Instagram en laat mezelf ook graag zien in vlogs of stories! Je kunt kiezen voor een vlog vanuit Toost aan Tafel waarin ik een product probeer, proef of praktisch laat zien. Of een take-over, waarin je jouw volgers direct bereikt op je eigen kanalen.

• Vlog Make Your Own Wine

Review

Heb jij een wijn of wijn-/foodgerelateerd product waar je een online review van zou willen in de vorm van een vlog op Instagram Stories of een losse blog op Toost aan Tafel? Dat kan zeker! Neem even via onderstaand formulier contact met mij op voor mijn contactgegevens.

Proefnotitie Apostelhoeve Cuvée XII 2019
Eigenzinnige ontmoeting met Figure Libre, Freestyle Blanc uit de Pays d’Oc

Winactie

Goed voor jouw publiciteit en voor de bekendheid van je merk! Bovendien hebben de volgers er direct iets aan. Ik betrek ze actief bij de winactie en vraag altijd een bepaalde input waarmee ik net een stapje verder ga dan het taggen van accounts. Want hoeveel mensen je ook wilt bereiken, het gaat erom dat jouw verhaal goed wordt verteld.

Wijn kiezen in de supermarkt? De Grote Hamersma helpt je (WINACTIE)
Wild Pig: een Frans varkentje en zeven druiven (+WINACTIE)

Banner of advertentie

Toost aan Tafel maakt op de website gebruik van verschillende affiliatebanners en -linkjes. Heb je een product of event dat naadloos aansluit bij mijn doelgroep? Overweeg dan om een banner of advertentie te plaatsen. Vul voor de mogelijkheden onderstaand contactformulier in.

Manon de Boer | Toost aan Tafel | Diensten en spreker

Contact opnemen

    *verplicht