Smakelijk Weekend | Toost aan Tafel
fade
1164
page-template-default,page,page-id-1164,eltd-core-1.3.1,eltd-core-1.2.1,search and go child theme (tilburg toost)-child-ver-1.0.0,search and go-ver-2.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-ajax,eltd-blog-installed,eltd-top-bar-enabled,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
Achtergrondafbeelding

Smakelijk Weekend

Vul jij je weekend het liefst met vrienden, een goed glas wijn en lekker eten? Houd dan Smakelijk Weekend in de gaten. Hier zet ik de lekkerste wijn- en foodevenementen voor je op een rij gezet. Van proeverijen tot festivals. Als dat geen smakelijk weekend wordt…!

Voorjaar & zomer 2020 | Vanuit huis

Het begint bijna te wennen die hele coronacrisis. Zo veel mogelijk thuis blijven, de horeca die gesloten is en geen evenementen. Een aantal ondernemers heeft iets creatiefs bedacht en maakt hun offline evenement gewoon online! Zo kan iedereen vanuit huis meedoen met een lekkere wijnproeverij of kookworkshop.

Lees hier alle tips

7 september 2020 | Le Tour de Champagne | Amsterdam

De jaarlijkse champagneproeverij van PERSWIJN Le Tour de Champagne vindt dit jaar plaats op maandag 7 september in het Amstelhotel. Meer informatie volgt.

https://perswijn.nl/champagne

21 september 2020 | Riesling & Co. 2020 | Utrecht

Voor de tiende keer organiseren restaurateurs en wijnhandelaren samen met het Informatiebureau voor Duitse Wijn de RieslingWeeks. Maandag 21 september vindt namelijk de grootste Duitse wijnproeverij van Nederland “Riesling & Co” plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Inclusief een tweetal masterclasses.

www.duitsewijn.nl

5 oktober 2020 | PERSWIJN proeverij Tejo | Amsterdam

Maandag 5 oktober 2020 vindt de PERSWIJN-proeverij Tejo plaats. Tejo is een van de oudste wijnstreken in Portugal en ligt dichtbij Lissabon. Er komen veelal koele wijnen met veel frisheid en aroma's vandaan. Naast de doorlopende proeverij geeft Lars Daniëls een seminar over Tejo.

www.perswijn.nl/portugal