Smakelijk Weekend | Toost aan Tafel
fade
1164
page-template-default,page,page-id-1164,eltd-core-1.3.1,eltd-core-1.2.1,eltd-overlapping-content-enabled,search and go child theme (tilburg toost)-child-ver-1.0.0,search and go-ver-2.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-ajax,eltd-blog-installed,eltd-top-bar-enabled,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Achtergrondafbeelding

Smakelijk Weekend

Vul jij je weekend het liefst met vrienden, een goed glas wijn en lekker eten? Houd dan Smakelijk Weekend in de gaten. Hier zet ik de lekkerste wijn- en foodevenementen voor je op een rij gezet. Van proeverijen tot festivals. Als dat geen smakelijk weekend wordt…!

2 & 3 februari 2020 | More than Drinks Inspiration! | Amsterdam

More than Drinks Inspiration! is een nieuwe beurs voor de drankenbranche. Deze dag zijn er seminars en workshops te volgen en presenteren bedrijven zich op de beursvloer. Het event is bestemd voor zowel leveranciers als slijters, zowel groothandel als retail én horeca. Het event wordt georganiseerd door het gelijknamige magazine.

www.morethandrinksinspiration.nl
More Than Drinks Inspiration

15 t/m 17 maart 2020 | ProWein | Düsseldorf

Een van de grootste wijnbeurzen van de wereld is ProWein. De beurs vindt jaarlijks plaats in de Messe in Düsseldorf. Dit jaar ligt de focus naast wijn ook op bier en andere alcoholische dranken zoals ciders.

www.prowein.com