Spreken & Trainingen

Hoe raak je mensen vanuit verbinding en
op welke manier pas je storytelling toe in jouw wijnbedrijf?

E-book 'Waarom storytelling onmisbaar is voor jouw wijnbedrijf'

Interactieve training

Je wilt dat jouw wijnen ieder jaar van hetzelfde niveau zijn? Dat klanten weten wat ze van je kunnen verwachten? Logisch. Maar wist je dat hetzelfde geldt voor jouw verhaal en merk? Je moet consistent en consequent zijn in het verhaal dat je vertelt. Om te verkopen is er bovendien meer nodig dan een product en een etalage. Je hebt een plan nodig. Een plan en vooral een verhaal om te zorgen dat niet alleen toevallige passanten bij jou aankloppen. 

Die verbinding met klanten maak je met jouw pure verhaal. In de trainingen van Toost aan Tafel leer ik je daarom hoe je mensen vanuit verbinding en met storytelling raakt en hoe je van wijn een beleving maakt.

Waarom een training van Toost aan Tafel?

  • Je wordt zichtbaarder en krijgt meer naamsbekendheid
  • Je leert op een andere manier naar jouw wijnbedrijf te kijken
  • Een wijnvat vol inspiratie en praktische tips
Trainingen kunnen in verschillende vormen en maten worden gegeven. Van een masterclass of webinar tot een compleet dagprogramma. Kom je op locatie? Dan zit daar een lunch, glas wijn, praktische opdrachten en koffie en thee bij inbegrepen.

Op dit moment zijn er geen trainingen beschikbaar. Wil je een training op maat volgen met jouw wijncollega’s? Stuur voor meer informatie een mail naar manon[at]toostaantafel.nl of download alvast het e-book over storytelling. 

Spreken

Presentaties | Webinars | Podcasts

Wat maakt een verhaal puur? Hoe zorg je dat de kwaliteit van jouw verhaal en jouw wijn van hetzelfde niveau zijn? En hoe zorg je dat ze elkaar versterken? Als spreker op jouw (wijn)bijeenkomst deel ik de filosofie van Toost aan Tafel en inspireer ik je gasten om op een andere manier naar hun eigen verhaal te kijken.

Een puur verhaal zit vol persoonlijke anekdotes en karakter waardoor het aanspreekt. Het raakt mensen en opent deuren. Er ontstaan nieuwe gesprekken met een diepere laag. En doordat je een connectie maakt met mensen, schep je vertrouwen.

Waarom Toost aan Tafel als spreker?

  • Een sprankelende contentspecialist die de wijnwereld bruisender maakt
  • Praktische en herkenbare voorbeelden
  • Interactief en een live Q&A

Ben jij op zoek naar dé contentspecialist die op jouw evenement of voor jouw klanten meer vertelt over pure verhalen en branding? Huur mij dan in als spreker. Vanaf 500 euro kom ik op jouw bijeenkomst of event in geuren en kleuren spreken. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op via manon@toostaantafel.nl.

Manon (Toost aan Tafel)
Wijnmarketing specialist Manon de Boer (Toost aan Tafel)

Over Manon & Toost aan Tafel

Toost aan Tafel staat voor écht jezelf kunnen zijn. Voor een warm, feestelijk gevoel. Maar vooral voor jouw wijnverhaal. Bij wijnmarketing draait het voor mij altijd om één ding: het vertellen van een puur verhaal. Een verhaal dat raakt en dat jou en je klanten met elkaar verbindt. 

Jaren geleden ben ook ik besmet met het wijnvirus. Het werk van de wijnboer, de smaken in het glas, de beleving van wijn en alle herinneringen… ik hou ervan. Die liefde heb ik gecombineerd met mijn journalistieke kennis en ervaring om verhalen te vertellen. Et voilà: Toost aan Tafel is geboren. Ik help je om jouw wijnbedrijf nóg beter te leren kennen en een wijnmerk te bouwen dat staat als een wijnhuis.

Samen aan tafel gaan om te sparren over je bedrijf? Stuur me een mail, dan prikken we snel jouw Toost-tijd.

Volg mij ook op:

MAILEN

Meer weten of heb je een specifieke vraag? Stuur een mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

manon[at]toostaantafel.nl

BELLEN

Bellen is sneller! Je kunt mij op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur bereiken door het bellen. Is het weekend? Stuur dan een appje.

06 45122948

CONNECTEN

Via LinkedIn blijven we op de hoogte van elkaars ontwikkelingen. Zijn wij nog geen connectie? Stuur me een verzoek.

LinkedIn-profiel

Informatie aanvragen

Ben jij op zoek naar dé contentspecialist die op jouw evenement of voor jouw klanten meer vertelt over pure verhalen en branding?
Huur mij dan in als spreker.