Sterrenrestaurant De Rozario verhuist naar nieuwe locatie in Helmond

Nieuwe locatie De Rozario

Foto: Ad Vereijken / Fotoid.nl

Restaurant De Rozario (*) van chef-kok en ondernemer Jermain De Rozario in Helmond gaat verhuizen! Het restaurant blijft in de stad en verhuisd naar hartje centrum: de Markt. Op die plek zit op dit moment nog restaurant Se7en. 

De 35-jarige Jermain de Rozario heeft straks met zijn restaurant bijna vier jaar lang aan de Steenweg gezeten, net buiten het centrum van Helmond. Omdat die ruimte te klein is voor de ambities die de sterrenchef heeft, is hij op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. “Het pand aan de Markt geeft me de mogelijkheid om verder door te groeien”, vertelt de chef-kok. “De restaurantruimte en keuken zijn groter, er is een terras, een binnentuin én er zijn parkeermogelijkheden voor de deur.”

Bovendien is er in tegenstelling tot het huidige restaurant op de eerste verdieping ruimte voor private dining en andere activiteiten. “Het huidige team verhuist mee en wordt uitgebreid. Met een grotere keukenbrigade wil ik verder gaan bouwen op gastronomisch gebied en mijn Aziatische keuken verder doortrekken.”

Villa

Het restaurant komt te zitten aan de Markt 213 in Helmond, waar nu nog restaurant Se7en zit. Het pand is de 18e eeuwse Villa Prinzen, die een kleine opfrisbeurt zal krijgen voor de komst van De Rozario. De horecaondernemer hoopt in maart 2020 de deuren te openen. Om afscheid te nemen van de jaren van De Rozario aan de Steenweg wordt er in januari en februari 2020 een speciaal menu geserveerd met daarin de beste gerechten uit de afgelopen jaren.

Over De Rozario

Jermain de Rozario begon zijn horecacarrière als gastheer, maar verwisselde de bar al snel in voor de keuken. Hij werkte drie jaar lang als chef de partie bij tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen voordat hij in mei 2016 zijn eigen restaurant De Rozario opende. Vorig jaar kreeg de zaak voor het eerst een Michelinster.

Bekijk ook deze blog over een perslunch bij het restaurant en ontmoeting met Mooncake Jonneke

Foto: het huidige restaurant met kenmerkende behang.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Wil je geen blog missen?

 Meld je aan voor de Wijnpost van Toost aan Tafel.

Contentplan voor wijnprofessionals (Manon)

Wijnpost van Toost aan Tafel

Wil jij geen blog missen en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe diensten? Meld je dan nú aan voor de wijnpost van Toost aan Tafel.