Winactie: RYPP Secret Pop-up Restaurant

RYPP Pop-up restaurant

De organisatie van RYPP Wijnfestival komt met een heel gaaf nieuw concept: een Secret Pop-up Restaurant. Vrijdag 29 november, zaterdag 30 november en zondag 1 december verschijnt dit restaurant op een geheime plek in Rotterdam.

Chef-koks Reinbert Sneep (restaurant Destino) en Robert Siedenburg (voormalig Euromast) verzorgen op vrijdag en zaterdag een exclusief viergangendiner in dit eenmalige secret pop-up restaurant. Het menu zit bomvol seizoensgebonden producten en wordt natuurlijk begeleid met een wijnarrangement, samengesteld door de sommeliers van RYPP Wijnfestival. Je krijgt onder andere wijnen uit Argentinië, Australië en Spanje te proeven.

Champagnebrunch

Liever overdag aanschuiven? Zondagochtend is er van 11.30 tot 14.00 uur een champagnebrunch. Een 3-gangenmenu van chef-kok Janne Lukaszczyk met daarnaast champagnes van Yannick Prévoteau (voormalig Noma, HMB en KOKS).

Maar, zoals het bij een secret pop-up restaurant hoort: je krijgt pas één dag van tevoren te horen op welke geheime locatie je zult gaan eten. Een ding mag ik alvast verklappen: het ligt vlakbij het centrum, je kunt in de buurt parkeren en ook het OV is om de hoek. De verdere invulling van het programma blijft trouwens ook nog een verrassing. Kaartjes moet je vooraf (en op tijd) bestellen via de website van RYPP. Het diner kost €85,00 per persoon, de brunch €45,00.

Winactie

Het weekend wordt zondagmiddag afgesloten met een exclusieve wijnproeverij op de locatie van het secret pop-up restaurant. Een soort ‘wine flight bar’, alleen voor genodigden. Maar ook jij kunt daar bij zijn! Ik mag vanuit Toost aan Tafel namelijk een volger meenemen. Wil je meedoen? Ga dan naar dit Instagrambericht, like @toostaantafel én @ryppwijnfestival en laat weten waarom jij met mij mee wilt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Wil je geen blog missen?

 Meld je aan voor de Wijnpost van Toost aan Tafel.

Contentplan voor wijnprofessionals (Manon)

Wijnpost van Toost aan Tafel

Wil jij geen blog missen en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe diensten? Meld je dan nú aan voor de wijnpost van Toost aan Tafel.